Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Finger food - paluszki z ciasta francuskiego z kozim serem i anchois

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
anchois
ser kozi 120 (twardy)

Przepis i sposób przygotowania na: Finger food - paluszki z ciasta francuskiego z kozim serem i anchois

Ciasto francuskie wyłożyć na dużą blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, ciasto posiąć na cienkie paski (nie muszą być równej długości),
Ciasto posypać startym serem i posiekanymi drobno filecikami anchois.

Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni ok 15 minut (do zrumienienia sera). Podawać z dipem. PYCHA!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Keyciak 09.04.2014 09:03
dziś wypróbuję :)
RenataZ-et 31.08.2012 22:55
super przekąska
Rafał10 17.05.2012 11:06
jak zwykle bardzo ciekawy i smaczny przepis :)
Agnieszka116 16.05.2012 21:47
BOSKIE!
Karolcia12 16.05.2012 21:41
oj zjadłoby się takie cudo
stokrotka 16.05.2012 20:26
smaczne na codzień i od świeta
Henryka2 16.05.2012 20:10
Pomysłowe.Do wypróbowania.
Sylwia29 16.05.2012 19:47
Mniam!..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak