Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi w schabie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 6 szt
schab bez kości 300 g
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szkl
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi w schabie

Szparagi oczyscić i obgotowac lekko w osolonej wodzie przez ok 4 minuty. Schab pokroić w plastry i roabić. Owijac szparagi kotletami i panierować w jajku i bułce. Smażyć na patelni na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 16.05.2012 16:20
wygląda niesamowicie ! Pewnie jeszcze lepiej smakuje :)
wojtek5 15.05.2012 23:16
smakowite
barbarella 15.05.2012 22:14
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak