Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone pieczarki z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
cebula 1 sztuka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone pieczarki z cebulą

Pieczarki obieramy, myjemy i kroimy w plasterki. Cebulą kroimy w piórka i smazymy na rozgrzanej patelni. Do usmazonej cebuli dodajemy pieczarki. Doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy do miękkości. Idealny dodatek do mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.12.2013 14:01
Dobre to jest.
Betka 06.08.2012 09:58
pycha;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak