Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Snacki ryżowe z twarogiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 200 g
cebula 1/2
śmietana 18 proc 4 lyzki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
szczypiorek 1 szczypta
wafelki ryżowe 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Snacki ryżowe z twarogiem

Twaróg przekładamy do miseczki i rozgniatamy go widelcem. Dodajemy śmietanę i drobno pokrojoną w kostkę cebulkę. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki, przyprawiamy pieprzem i solą. Na każdy krążek ryżowy nakładamy łyżeczkę twarogu. Na koniec posypujemy wszystko posiekanym szczypiorkiem. Idealna, szybka przekąska na wieczór, polecam!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 22.11.2012 19:59
fajne
IZABELA29 18.11.2012 09:56
fajna przekąska
edyta44 17.09.2012 11:37
fajne
cukiereczek 17.05.2012 11:34
ciekawe
aginaa 15.05.2012 13:29
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak