Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczek 5 plastrów
jajko 4 szt
koperek 1 pęczek
pomidor mały 1 szt
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia
pieczarki 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami

Plastry boczku pokroić na małe kawałki wg. własnego uznania, oczyszczone pieczarki posiekać na bardzo drobno i usmażyć na rozgrzanym oleju. Następnie do patelni wbić jajka, doprawić solą oraz pieprzem i smażyć mieszając do uzyskania masy jajecznej. Pod koniec smażenia posypać posiekanym koperkiem oraz dodać pomidora pokrojonego w bardzo małą kostkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 25.06.2012 22:02
pyszna
Katarzyna54 15.05.2012 10:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak