Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z chorizo i papryka czerwoną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chorizo 1 kawałek
jajko 2 szt
cebula czerwona 1/2 szt
papryk aczerwona 1/4 szt
masło 1/2 łyżeczki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z chorizo i papryka czerwoną

Na patelni na rozpuszczonym masełku podsmażamy pokrojona kiełbasę chorizo. Dodajemy pokrojona w piórka cebule czerwoną .Mieszamy i dodajemy pokrojoną w kostkę papryka . Jajka rozbijamy mieszamy z łyżka mleka i przyprawą magi.Takie jajka wlewamy na patelnie i mieszamy. Smażymy chwilkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 25.05.2012 23:30
pysznośći:o)
suzana 15.05.2012 20:26
ciekawa, na pewno smakowite danie
mala2021 15.05.2012 11:42
pyszna
Andysz 15.05.2012 10:03
mmmmmm;)
iwa643 15.05.2012 08:30
Polecam na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak