Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z szynki do jajek gotowanych

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 10 dkg
parmezan starty 2 łyżki
śmietana 12% 4 łyzki
szczypiorek usiekany 1 łyzka
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z szynki do jajek gotowanych

Jajka obrać ze skorupki i pokroić na połówki. Wydrążyć z nich żółtka. Szynkę pokroić w drobniutką kosteczkę. Przełożyć do miski. Dodać do niej żółtka, parmezan i śmietanę. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pastą napełnić połówki jajek i posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kucharz11 21.11.2016 20:12
bardzo smakowite
Margo1 14.08.2015 08:14
Lubię taki farsz
Grażyna13 30.06.2014 09:41
Podoba mi sie :)
karolina1869 30.04.2014 17:48
tak faszerowanych jeszcze nie jadłam
reniatka 01.09.2012 09:08
fajne
Hanna5 27.08.2012 17:14
super
bgs1984 02.06.2012 20:08
mniam
marzenciak1985 02.06.2012 19:52
mniam
mamusia1 15.05.2012 14:32
bardzo smaczny
mamusia1 15.05.2012 14:32
bardzo smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak