Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koreczki z sosem oliwowo-czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy
ser gorgonzala
pomidorki koktajlowe
oliwki
sos
czosnek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: koreczki z sosem oliwowo-czosnkowym

Czosnek rozgnieść z solą na miazgę wymieszać z oliwą (2 ząbki na 1/3 szkl oliwy). Tosty opiecz w opiekaczu, nasączyć je delikatnie sosem, następnie pokroić na kawałki na każdy położyć kawałek sera , pomidora, oliwki i bazylii. Spiąć wykałaczką. Ułożyć na talerzu i polać wszystko sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 22.05.2012 22:03
fajne koreczki
traktorek 16.05.2012 12:42
kolorowo
owca441 15.05.2012 19:45
muszą być bardzo aromatyczne
owca441 15.05.2012 19:45
muszą być bardzo aromatyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak