Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

muszle z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron muszle 1 opakowanie
pieczarki 20 dag
pomidor 3 szt.
szynka konserwowa 10 plastrów
szczypior 1 pek
czarne oliwki bez pestek 10 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: muszle z warzywami

Muszle ugotować w osolonej wodzie. pieczarki posiekać drobno i podsmażyć z cebulką, pomidora, szynke, szczypiorek i oliwki również drobniutko posiekać i wymieszać z pieczarkami i serem żółtym. Wypełnić muszle przygotowanym farszem. Na wierzch każdej muszli położeć plaster sera żółtego i posypać czerwona papryka. wsadzić do rozgrzanego piekarnika na ok. 5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 16.07.2013 15:31
przepyszne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak