Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier pomarańczowy do dekoracji

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder 30 dag
pomarańcza (sok i skórka) 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier pomarańczowy do dekoracji

Cukier puder przesiać, dodać otartą skórkę z pomarańczy-rozetrzeć razem. dodać sok wyciśnięty z jednej pomarańczy. Ucierać na jednolita masę aby lukier był gesty jak śmietana.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 27.10.2011 21:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak