Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa MiszMasz

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa
groszek konserwowy
kalafior
ziemniaki
marchewka
pietruszka
kostka rosołowa 2
kiełbasa

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa MiszMasz

Do garnka wlewamy wodę i wrzucamy kostki rosołowe, pokrojoną w kostkę kiełbasę i ziemniaki pokrojone w kostkę, gotujemy przez chwilę. Następnie dodajemy kalafior, fasolkę szparagową, marchewkę, pietruszkę i gotujemy do miękkości. Potem dodajemy groszek i śmietanę. Gotujemy. Doprawiamy solą i pieprzem. Możemy dodać coś zielonego np. koperek lub natkę pietruszki.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 31.01.2014 23:50
lubie takie zupy
mirosława4 16.02.2013 21:23
lubimy a szczególnie te fasolki to jest przysmak mego synka :)
Natalia40 21.06.2012 18:18
pycha
Andysz 11.06.2012 01:22
mmmm rewelacja;)
Justyna Jussstiii 18.05.2012 12:19
pycha
cukiereczek 15.05.2012 11:00
mniam
mewilla 15.05.2012 10:36
mniam
Betka 14.05.2012 21:05
mmmmmmmm uwielbiam takie!;)
Katarzyna54 14.05.2012 08:46
mniam
justys759 13.05.2012 16:44
mmm pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak