Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koperkowe Pulpeciki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 3
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pieprz
koper świeży
czosnek 3 ząbki
olej do smażenia
sos pieczeniowy

Przepis i sposób przygotowania na: Koperkowe Pulpeciki

Kroki postępowania

1
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i formujemy kulki.
Krok 1 - Koperkowe Pulpeciki foto
2
Następnie obsmażamy kulki na rozgrzanym oleju.
Krok 2 - Koperkowe Pulpeciki foto
3
Podsmażone kulki układamy w naczyniu żaroodpornym, zalewany sosem pieczeniowym i wkładamy do piekarnika. Wyjmujemy gdy pulpety będą ładnie podpieczone.
Smacznego!
Krok 3 - Koperkowe Pulpeciki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 27.01.2013 23:20
Pomysłowe - uwielbiam smak koperku i zazwyczaj robiłam pulpety w sosie koperkowym.
PIOTR11 18.01.2013 08:29
smacznie wyglądają te pulpety
kasiek 20.10.2012 21:17
pysznie
Botwinka 20.10.2012 14:25
pyszne
pacpaw 07.08.2012 23:08
świetnie się usmażyły
Ewelina47 17.07.2012 20:37
fajne
kamyk 17.06.2012 21:40
lubię pulpeciki
kupiska 01.06.2012 10:20
apetycznie wygladaja...
mariel78 25.05.2012 11:35
super smaczne
sara1 23.05.2012 14:20
dla mnie super!!!!uwielbiam koperek
Betka 22.05.2012 10:24
Rewelacja;)
Andysz 21.05.2012 20:52
pychotka;)
mewilla 15.05.2012 10:40
mniam
Katarzyna54 14.05.2012 08:46
mniam
motylwe 13.05.2012 16:36
okrąglutkie i smaczne
Anulka75
Anulka75 13.05.2012 15:25
pyszne
Anulka75
Anulka75 13.05.2012 15:25
pyszne
Justyna28 13.05.2012 13:05
mmm pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak