Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

naleśnik inaczej ;) tuńczyk w roli głównej

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

naleśniki 10 szt
cebula biała 1 szt
ser ementaler 100 g
majonez 2 łyżka
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: naleśnik inaczej ;) tuńczyk w roli głównej

Naleśniki pieczemy na lekki kolor bo będą jeszcze zapiekane i pieczemy je na suchej patelni by były miękkie i łatwo się nam zawijały.
Tuńczyka odsączamy z oleju i widelcem rozdzielamy na papkę , ser trzemy na małych oczkach i dodajemy do ryby , cebulkę szatkujemy na drobną kosteczkę , dodajemy do całosci , doprawiamy majonezem i jeśli potrzeb a to dosolamy . takim farszem nadziewamy naleśniki jak krokiety i chwilke trzymamy an rozgrzanej patelni na minimalnym ogniu , by lekko sie pod grzały , podajemy z barszczem ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasim 06.07.2012 22:11
podanie pierwsza klasa!
smerfetka79 23.06.2012 23:46
podane po mistrzowsku:)
Anna133 14.05.2012 08:00
No ja też tak mam :) wygląd to podstawa
joasia4786 13.05.2012 18:53
Zgadzam się :) najpierw jemy oczami a dopiero potem kubkami smakowymi
Anna133 13.05.2012 16:28
dziękuję , bo dobrze smakowac musi , ale wyglądać tez powinno nie ?
Paweł10 13.05.2012 14:02
pięknie podane ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak