Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszaczek

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatniki 48 szt.
budyń 2 opakowanie
kasza manna 1,5 szkl.
polewa czekoladowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszaczek

Dół blachy wyłożyć herbatnikami.
Budyń czekoladowy przygotować wg przepisu na opakowaniu dodając do niego kaszę manną.
Zgęstniałą masę przelać na ułożone herbatniki i wyrównać.
Na masę budyniową ułożyć znów herbatniki.
Polewę przygotować jak na opakowaniu i polać nią górną warstwę herbatników.
Przygotowane ciasto wstawić do lodówki.
Kawałki kroić na wielkość jednego herbatnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 01.01.2014 12:43
przepyszne ciacho
Karolcia12 30.10.2012 20:22
fajne i szybkie ciasto, w dodatku bardzo smaczne
smakowita 13.10.2012 20:43
bardzo pyszne ciasto
bursztynek 13.09.2012 22:08
rewelacja - bardzo mi się podoba, godny spróbowania!
pioge7 22.07.2012 09:11
mniam
Pietruszka 13.05.2012 13:43
Musi być dobre
parysek10 13.05.2012 13:08
ciekawa propozycja
Rafał10 13.05.2012 12:43
wygląda super ! Aż ślinka cieknie :)
Amellia 13.05.2012 11:59
mniam
gosia47-47 13.05.2012 11:36
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak