Twarożek wiosenny

Twarożek wiosenny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

kostka

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    6-8 szt
  • szczypiorek

  • śmietana

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • ser biały

    1 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Ser ucieramy ze śmietaną za pomocą widelca. Rzodkiewkę kroimy w kosteczkę, szczypiorek siekamy. Przygotowane warzywa mieszamy z białym. Doprawiamy do smaku 2-3 szczyptami soli i ponownie starannie mieszamy. Twarożek idealnie nadaje się do jedzenia widelcem lub na kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

APM

03.09.2012 22:31
Pycha! Ja dodaję jeszcze cebulkę :-)

smakowita

02.06.2012 17:01
uwielbiam

Ewelina47

31.05.2012 07:48
super

MAR3STA

29.05.2012 00:05
przepyszny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat