Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek wiosenny

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 6-8 szt
szczypiorek
śmietana 2 łyżki
sól do smaku
ser biały 1 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek wiosenny

Ser ucieramy ze śmietaną za pomocą widelca. Rzodkiewkę kroimy w kosteczkę, szczypiorek siekamy. Przygotowane warzywa mieszamy z białym. Doprawiamy do smaku 2-3 szczyptami soli i ponownie starannie mieszamy. Twarożek idealnie nadaje się do jedzenia widelcem lub na kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

APM 03.09.2012 22:31
Pycha! Ja dodaję jeszcze cebulkę :-)
smakowita 02.06.2012 17:01
uwielbiam
Ewelina47 31.05.2012 07:48
super
MAR3STA 29.05.2012 00:05
przepyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak