Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z parówkami i curry

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
parówki 4 szt
kukurydza w puszce 1 op
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
sól
Przyprawa curry orientalna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z parówkami i curry

Parówki pokroić w plasterki i przekroić jeszcze na pół. Podsmażyć na oleju. Dodać curry, wymieszać. Kapustę pokroić na mniejsze kawałki, dodać odsączoną kukurydzę oraz ostudzone parówki. Majonez wymieszać z jogurtem. Dodać do sałatki. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Całość wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 07.08.2013 07:49
ciekawa sałatka
Granita 31.05.2013 09:53
prezentuje się smacznie
Kuchareczka2 07.04.2013 20:40
coś nowego
Wafelek2601 14.01.2013 09:11
Ciekawy pomysł
olkaaa 11.01.2013 14:55
fajny pomysł
dorotka0000025 31.07.2012 14:15
na pewno smaczna
Aneta2604 29.07.2012 19:14
fajny przepis
Rafał10 05.06.2012 21:57
super masz te sałateczki !
Mariusz10 24.05.2012 17:37
fajne połączenie składników
alaaa 13.05.2012 19:05
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak