Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z koreczkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 100 g
kiełbasa wiejska 20 dag
marchew 2
pomidor 2
pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z koreczkami

Ryż gotujemy tak by był prawie rozgotowany z odrobiną kucharka. W innych garnkach gotujemy Marchewkę i Kiełbaskę wiejską. Pomidory kroimy w plastry. Po ugotowaniu się ryżu dodajemy do niego przyprawy:pieprz, zioła prowansalskie i formujemy małe kulki, które układamy na plastrach pomidora. Kiełbasę i marchew kroimy w talarki i nadziewamy na przemian na wykałaczki. Idealne obiad dla niejadków. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna54 07.02.2013 21:00
spoko
dianix 18.09.2012 13:19
szybkie do zrobienia:)
GGABI 06.09.2012 08:15
extra
mela25 03.08.2012 07:54
ciekawy pomysł
mariusz14 24.07.2012 20:23
super
Ania67 25.06.2012 16:04
pycha
Anna138 28.05.2012 19:12
wygląda pysznie
Rafał10 13.05.2012 12:50
super wygląda :) w smaku też pewnie niezłe
Rafał10 13.05.2012 12:50
super wygląda :) w smaku też pewnie niezłe
Andysz 13.05.2012 09:15
mniamm;)
justys759 13.05.2012 08:50
fajny pomysł;)
Pajecznik 12.05.2012 16:17
elegancki wygląd
pioge7 12.05.2012 14:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak