Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do strucli II

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mak 0,5 kg
cukier 20 dkg
margaryna 5 dkg
skórka pomarańczowa
rodzynki
olejek migdałowy

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do strucli II

Sparzony i osączony mak zemleć w maszynce z cukrem kryształem. Do utartego maku dodać tłuszcz, zapachy, rodzynki i dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak