Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chłodnik z botwinki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion drobiowy 2 l
botwinka 1 pęczek
kefr 500 ml
sól, pieprz do smaku
cytryna 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Chłodnik z botwinki

Ugotować w bulionie opłukaną i posiekaną botwinkę wraz z pokrojonymi buraczkami. Dodac kefir. Doprawić do smaku solą, pieprzem i cytryną. Schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 11.05.2012 14:17
mmm... pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak