Biszkopt z truskawkami

Biszkopt z truskawkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Biszkopt

    1 sztuka
  • truskawki świeże

    1 kg
  • galaretka truskawkowa

    3 opakowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Truskawki opłukać i obrać z szypułek, upiec biszkopt http://www.doradcasmaku.pl/przepis/8820/biszkopt-ktory-zawsze-sie-udaje-2.html galaretki ugotować w 1,3 litra wody. Truskawki pokroić wg uznania, poukładać na biszkopcie i zalać lekko tężejącą galaretką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (39)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ankaryba

06.12.2013 12:48
pyszniutki :-)

Motorek

03.12.2013 19:42
bardzo smaczny

sara1

29.07.2013 11:16
pysznie wyglada

Beata23

03.06.2013 09:43
lubię takie ciasto

sunnymood

06.02.2013 21:22
pyszne

Malinka

02.02.2013 21:46
Uwielbiam takie słodkości!

kaja1991

18.11.2012 18:28
wygląda cudownie

IKrakowianka

05.10.2012 14:06
wygląda wspaniale

Jodaj

21.09.2012 09:51
pychotka :)

Magdalena1110

18.07.2012 19:51
to lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat