Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe nigiri z musztardą francuską

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż do sushi 1 szklanka
oliwki czarne
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
szynka wieprzowa wędzona 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe nigiri z musztardą francuską

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu . Studzimy . Z ryżu formujemy mały wałeczek owijamy go w plasterek szynki wieprzowej wędzonej. Na wierzch kładziemy plasterek oliwki ,owoc goji i ozdabiamy musztarda francuska . Chłodzimy i podajemy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 13.07.2012 10:32
ciekawie wyglądaja
Andysz 12.05.2012 07:39
fajne;)
agunesu 11.05.2012 10:47
lubie takie rzeczy
agunesu 11.05.2012 10:47
lubie takie rzeczy
pioge7 11.05.2012 08:42
dobre
stokrotka 11.05.2012 08:36
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak