Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PYSZNA CZEKOLADA I POLEWA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1 szt
margaryna 1/2 kostki
cukier puder 7 łyżek
kakao 5 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: PYSZNA CZEKOLADA I POLEWA

Margarynę rozpuścic, ale nie gotowac, białko ubic na sztywną pianę, dodac cukier, żółtko i kakao a na koniec wlac margarynę może byc jeszcze ciepła i delikatnie wymieszac. Idealnie nadaje się na polewę.
SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak