Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos bananowy do racuchów

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

banan 1 szt
wiórki kokosowe 1 łyżka
śmietana 2 łyżki
cynamon

Przepis i sposób przygotowania na: Sos bananowy do racuchów

Dojrzałego banana zmiażdżyć widelcem an papkę. Dodać wiórki i śmietanę i dokładnie wymieszać. Podawać z racuchami i posypać cynamonem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Hanna5 10.05.2012 16:56
super smaczne
parysek10 10.05.2012 16:47
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak