Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BAGIETKI Z MASŁEM CZOSNKOWYM Z GRILLA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 4 szt
masło 6 łyżek
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: BAGIETKI Z MASŁEM CZOSNKOWYM Z GRILLA

Bagietki przecinamy w poprzek na małe kromeczki ale nie do końca. Masło mieszamy z przeciśniętym czosnkiem i ziołami i smarujemy od środka z każdej strony. Zawijamy w folię aluminiową i kładziemy na grilla, cały czas obserwując czy się dobrze masło rospuściło i wchłonęło w bagietki, jeśli tak rozwijamy bagietki z foli i jeszcze przypiekamy do zrumienienia i chrupkości.
SMACZNEGO!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 04.07.2013 07:39
Prosty a świetny pomysł :)
Angelika10 18.01.2013 19:47
pycha
Ela15 06.09.2012 19:45
pycha
MagdaeM 11.05.2012 19:28
pyszna jest taka bagietka, jeszcze jak jest ciepla;) mniam
Dorota_31_ 11.05.2012 12:57
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak