Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salsa pomidorowa do pieczonych ziemniaków

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 2 szt
cebula 1 szt
czosnek 1 ząbek
oliwa 2 łyżki
natka pietruszki 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Salsa pomidorowa do pieczonych ziemniaków

Pomidory bardzo drobno posiekać. Dodać posiekany czosenk, cebulę i natkę. Polać oliwą i doprawić solą i pieprzem. Podawać do pieczonych lub grilowanych ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak