Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka obiadowa z kiełbasy śląskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 0.5 kg
cebula 3
pieczarki 20 dag
ser żółty 20 dag
pieprz do smaku
sól do smaku
oliwa do smażenia
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka obiadowa z kiełbasy śląskiej

Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Pieczarki płuczemy i kroimy na pół. Na patelni rozgrzewamy oliwę i podsmażamy pieczarki z cebulą. Kiełbasę kroimy w większe kawałki, dodajemy do warzyw. Podsmażamy. Pod koniec smażenia dodajemy starty żółty ser i doprawiamy papryką ostrą, pieprzem i solą. Potrawka Idealnie smakuje z frytkami. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika1968 26.05.2012 17:01
Jeszcze takiego czegoś nie jadłam
jolanta19 09.05.2012 18:58
może być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak