Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka wiosenna z makaronem ryzowym i carpaccio

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1/2 opakowania
szynka carpaccio 1/2 opakowania
szczypiorek
ser patros
sól
pieprz
cebula czerwona 1 szt
pomidor 2 szt
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wiosenna z makaronem ryzowym i carpaccio

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na kilka minut. Następnie odcedzamy i studzimy. Cebulę czerwoną siekamy.Pomidora kroimy w dużą kostkę . Szczypiorek siekamy. Składniki mieszamy.Doprawiamy solą i pieprzem oraz oliwą. Dodajemy łyżeczkę musztardy francuskiej Dodajemy ser patros i plasterki carpaccio.Ozdabiamy szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 28.07.2012 12:29
ciekawe połączenie
aginaa 09.05.2012 17:58
apetyczna
mufinka79 09.05.2012 16:55
super propozycja :)
parysek10 09.05.2012 16:17
pycha
KLEO 09.05.2012 11:02
super
Sylwia29 09.05.2012 08:48
Ciekawa!
EWI 09.05.2012 08:39
pycha
gosia47-47 09.05.2012 08:27
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak