Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus brzoskwiniowo-arbuzowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 3
sok z cytryny 2 łyżki
cukier do smaku
arbuz

Przepis i sposób przygotowania na: Mus brzoskwiniowo-arbuzowy

Brzoskwinie obieramy i kroimy na kawałki. Arbuza również obieramy i pozbawiamy pestek. W większym naczyniu miksujemy owoce i dodajemy sok z cytryny. Na koniec doprawiamy wedle smaku cukrem. Schładzamy około 15minut. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 09.05.2012 09:09
fajny;)
EWI 09.05.2012 08:43
zapewne pychota!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak