Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PRZYSTAWKA Z MIĘSA WIEPRZOWEGO

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe karkowe wg uznania
kostka mięsna 2 szt
Liść laurowy suszony Prymat kilka listków
Ziele angielskie całe Prymat kilka ziarenek

Przepis i sposób przygotowania na: PRZYSTAWKA Z MIĘSA WIEPRZOWEGO

Mięso wrzucamy do wody z kostkami, zielem i liścmi i gotujemy na małym ogniu, aż mięso będzie odchodziło od kości. Wyciągamy dzielimy na dowolne kawałki, można podac z kaszą gryczaną i chrzanem.
SMACZNEGO!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 12.08.2013 10:36
pyszne mięsko;)
Bożena13 28.07.2012 08:03
bardzo apetyczne ta przystawka;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak