Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kopytka z kolendrą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
mąka 1 szkl
jajko 1 szt
sól 2 łyżeczki
olej 1 łyżka
świeża kolendra 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Kopytka z kolendrą

Ziemniaki ugotować i przepuścić przez praskę. Dodac mąkę, sól, jajko i posiekaną kolendrę. Zagnieść ciasto i formowac kopytka. Gotowac w osolonej wodzie z dodatekiem oleju do momentu aż wypłyną na wierzch.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka116 08.05.2012 18:02
Na pewno spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak