Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZAPIEKANY CEBULARZ

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa krakowska 8 plasterków
masło do smaku
placek 2 cebularz
ser gouda 4 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: ZAPIEKANY CEBULARZ

Cebularze smarujemy masłem (można również jakimś sosem), układamy plasterki kiełbasy na to ser. Cebularze kroimy na pół i zapiekamy w piekarniku lub w mikrofali, aż się ser stopi. Można polac ketchupem jak ktoś lubi.
SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 20.09.2012 12:35
Pycha.
Rafał10 08.05.2012 19:27
zapiekanki lubimy pod każdą postacią, tylko gdzie ja kupię taki cebularz ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak