Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z żurawiną i rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żurawina 2 łyżki
rodzynki 1 łyżka
migdały 1 łyżka
cukier puder do smaku
jogurt naturalny 3 łyżki
ser biały 200 (twarogowy)
Chleb wiejski 6 kromek

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z żurawiną i rodzynkami

Ser biały wraz z cukrem pudrem rozdrabniamy widelcem lub blenderem. Następnie dodajmy migdały, rodzynki i jogurt naturalny. Wszystko dokładnie mieszamy. Nakładamy powstałą serową pastę na pieczywo, a na wierzch układamy żurawinę suszoną. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pola5 22.03.2013 20:27
ciekawe śniadanko :-)
wlicka 01.03.2013 20:12
niam mniam pycha
gacopierz23 18.02.2013 14:54
smaczne połączenie
gacopierz23 18.02.2013 14:54
smaczne połączenie
Ela15 25.01.2013 07:20
super
Justa32 08.08.2012 10:05
Ale smaczny!!!
Rafał10 28.06.2012 08:46
twarożek jest pyszny na słodko i słono... w twoim wykonaniu rewelka :)
barbara11561 29.05.2012 08:41
bardzo lubię żurawinę:)
MAR3STA 11.05.2012 16:34
smaczny
cukiereczek 09.05.2012 08:53
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak