Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PySzNa FaSoLkA

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 0,5 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat
margaryna pół kostki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PySzNa FaSoLkA

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, odcedzamy. Następnie dodajemy margarynę i bułkę tartą (bułkę tartą wg uznania, ja lubię jak jest jej dużo). Przykrywamy fasolkę szczelni i czekamy aż margaryna się rozpuści i bułka napęcznieje,
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 11.02.2013 11:48
lubimy taką fasolkę
Jodaj 03.07.2012 09:12
oj daaawno nie jadłam :) mam smaka i muszę zrobić :)
Adamorek 25.06.2012 20:54
oj wolę z masełkiem
Andysz 22.05.2012 10:28
uwielbiammmm;D
mewilla 15.05.2012 10:38
mniam
Rafał10 13.05.2012 12:42
uwielbiam szparagową mniam !
justys759 13.05.2012 09:00
moje ulubione danie już nie mogę się doczekać aby taką zjeść:)
sara1 09.05.2012 13:57
baaaardzo lubię taką pyszną fasolkę
1j1o1l1a1 08.05.2012 11:49
już nie mogę się doczekać sezonu fasolkowego :)
Betka 08.05.2012 11:11
Uwielbiam taką fasolkę:)
Katarzyna54 07.05.2012 20:45
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak