Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet pod mozarellą, pieczarkami i groszkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny
mozarella 1
pieczarki 100 g
groszek konserwowy 1 puszka
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Filet pod mozarellą, pieczarkami i groszkiem

Pieczarki kroimy w plasterki w smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Groszek rozgniatamy widelcem. Filet myjemy, osuszamy, przekrawamy wzdłuż i wkładamy do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego. Posypujemy przyprawami następnie wykładamy na niego groszek, pieczarki i pokrojoną w plastry mozarellę. Pieczemy pod przykryciem w piekarniku nagrzanym do 180 st. C przez 45 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 28.05.2012 15:23
na PEWNO bardzo smaczny i zdrowy:)
motylwe 07.05.2012 17:59
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak