Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z mintaja z kaparami, serem i pieczarkami

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z mintaja 2
pieczarki 5 sztuk
oliwa 1 łyżka
przyprawa do potraw Kucharek 1 łyżeczka
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 łyżka
ser gouda 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z mintaja z kaparami, serem i pieczarkami

Pieczarki kroimy w plasterki i smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Oliwę mieszamy z przyprawami, nacieramy filety i odstawiamy na godzinę do lodówki. Następnie na filet nakładamy plasterek sera, kapary i pieczarki, zwijamy w rulon i przekładamy do naczynia żaroodpornego delikatnie wysmarowanego oliwą, polewamy pozostał a marynatą. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. C na 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 13.08.2012 15:19
rybka i kapary, pyszne połącznie::)
ewka1978 09.05.2012 19:02
super
treonina 07.05.2012 17:16
bomba! piękne zdjęcie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak