Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz w cieście

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 1 szklanka
jajko 1 sztuka
olej do smażenia
sól
dorsz 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w cieście

Rybę dzielimy na 2-3 części i solimy,
Przygotowujemy ciasto: Mąkę i jajko mieszamy z wodą tak by powstało ciasto (gęstsze niż naleśnikowe)
Rybę obtaczamy w cieście i smażymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jerry1 09.05.2012 11:58
bardzo lubię
Rafał10 08.05.2012 10:57
bardzo ciekawe danie, koniecznie muszę spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak