Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w majonezie Eli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
majonez tradycyjny 2 łyżki
Szczypiorek cienki do smaku
sól dp smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w majonezie Eli

Jajka ugotować na twardo z dodatkiem soli.Ostudzić w zimnej wodzie,obrać ze skorupek i pokroić na ćwiartki.Ułożyć na talerzu w kształcie kwiatka.Do środka wyłożyć majonez.Szczypiorek pokroić i posypać majonez.Smacznego!

Ja uwielbiam szczypiorek,więc dałam więcej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 14.04.2011 10:50
idealne na świeta
matii6 18.10.2010 14:44
zdrowe i proste
misia53 25.08.2010 23:57
Jajka zawsze są chodliwe.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak