Składniki:
liście świeżej mięty | 30 dag |
cebula | 50 dag |
mięsiste pomidory | 25 dag |
rodzynki | 10 dag |
ostra musztarda | 1 łyżeczka |
cukier | 25 dag |
ocet winny | 1 szklanka |
sól | 1/2 łyżeczki |
mielony pieprz | 1/2 łyżeczki |
jabłko winne | kilka szt. |
liście świeżej mięty | 30 dag |
cebula | 50 dag |
mięsiste pomidory | 25 dag |
rodzynki | 10 dag |
ostra musztarda | 1 łyżeczka |
cukier | 25 dag |
ocet winny | 1 szklanka |
sól | 1/2 łyżeczki |
mielony pieprz | 1/2 łyżeczki |
jabłko winne | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: