Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka porowo-selerowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por 2
seler konserwowy 1 słoik
kukurydza 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 3
groszek konserwowy 1 puszka
pieprz do smaku
sól do smaku
majonez tradycyjny 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka porowo-selerowa

Odlewamy zalewę z kukurydzy, selera i z groszku zielonego. Pory siekamy drobniutko na piórka, jaja gotujemy na twardo i kroimy w kostkę, wszystko razem łączymy. Dodajemy majonez a na koniec doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy i schładzamy. Idealna do dania głównego z mięsem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak