Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farfalle z tuńczykiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron farfalle 100 g
papryka czerwona 1/4 sztuki
papryczka chili 1/2 sztuki
cebula czerwona 1 sztuka
natka pietruszki 5 łyżek
tuńczyk w sosie własnym 1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Farfalle z tuńczykiem

Makaron ugotować al dente. Paprykę pokroić w słupki, pomidora w grubszą kostkę, chili i natkę drobno posiekać, cebulę skroić w cienkie piórka. Dodać wszystko do zimnego makaronu i dobrze wymieszać. Ułożyć na talerzu i na to poukładać kawałki tuńczyka. Voila!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.07.2013 14:11
nie jadłam
Agiatis 08.07.2012 23:23
Ach, gdybyś podała chleb suchy na talerzu i tak pięknie pokazała, to pewnie z wywieszonym jęzorem bym na niego czekała;)
smakowita 01.06.2012 13:06
Sałatka palce lizać !
Misiabe 29.05.2012 00:17
proste danie a jak efektownie podane! brawo!
caralajna 28.05.2012 07:54
świetnie się prezentują
caralajna 28.05.2012 07:54
świetnie się prezentują
mariel78 25.05.2012 11:36
pycha
Anna169Hosz 22.05.2012 15:56
Lubię makarony z tuńczykiem- smaczne połączenie.
Betka 16.05.2012 22:51
mniam mniam;)
eeee 16.05.2012 10:59
smaczne
reniatka 11.05.2012 09:54
uwielbiam
Rafał10 07.05.2012 11:25
smaczne i zdrowe :)
dwa pokoje z kuchnią 07.05.2012 09:39
zapowiada się dobrze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak