Przepis i sposób przygotowania na: Mix surówek obiadowych
Kroki postępowania
Wymieszać oliwę z sokiem z cytryny tworząc sos o konsystencji gładkiej emulsji, doprawić do smaku solą i cukrem podzielić na 3 części.
kapusta biała | 1/4 szt |
kapusta czerwona | 1/4 szt |
marchew mała | 4 szt |
por | kawałek |
jabłka | 4 szt |
sok z cytryny | 4-5 łyżek |
oliwa | 4-5 łyżek |
cukier | 1/2 łyżeczki |
pietruszka zielona posiekana | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
orzechy włoskie | 1 siekane |
cebula | 1/2 szt |
śliwki suszone | po kilka szt |
rodzynki | po kilka szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: