Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 200 gram
marchew mała 1 szt
Koperek suszony Prymat 1 szt
pieprz do smaku
ogórek kiszony 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną przełożyć do małej miski, dodać dokładnie obraną i startą na średnich oczkach marchewkę, ogórka pokrojonego w cienkie małe plasterki lub wg. własnego uznania, przygotowane składniki doprawić do smaku pieprzem, najlepiej świeżo zmielonym, posypać suszonym koperkiem oraz całość wymieszać. Do surówki czasami dodaję białą część pora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kaja35 28.08.2012 07:15
Przepraszam za te komentarze ale strona się zawiesza i strasznie muli, pozdrawiam
Kaja35 28.08.2012 07:15
super
Kaja35 28.08.2012 07:15
super
Kaja35 28.08.2012 07:14
super
Kaja35 28.08.2012 07:14
super
Kaja35 28.08.2012 07:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak