Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica po mistrzowsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica po mistrzowsku

1.Oczyszczony szczypiorek posiekać, trójkąciki serka rozdrobnić na małe cząsteczki.
2.Kabanosy pokroić w drobne cząstki (plasterki) i podsmażyć na patelni. Dodać małą łyżeczkę masła.
3. Jaja wbić pojedynczo do naczynia i wymieszać. Wlać na patelnię i dodać rozdrobniony serek topiony śmietankowy). 4.Cały czas mieszać aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
5.Pod koniec smażenia przyprawić solą i pieprzem i dodać szczypiorek. Posypać kawałeczkami serka z pomidorami.
6.Mistrzowska jajecznica czeka na zjedzenie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 25.05.2012 06:00
mniam
melonik 25.05.2012 06:00
mniam
smerfetka79 06.05.2012 21:41
właśnie nie rozumiem czemu nie dodało- wyświetla słowa kluczowe a skłądników nie widać:(( napisała do Doradcy.
parysek10 04.05.2012 13:19
a gdzie lista składników?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak