Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podpłomyki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka razowa 4 szklanki
Soda oczyszczona Prymat 1 łyżeczka
kefir 2-3 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: podpłomyki

Przesianą mąkę wymieszać z kefirem, dodać sodę i wyrobić na jednolitą masę. Formować kola, nacinać na krzyż. piec ok 45 min w nagrzanym piekarniku w ok180-200 stopni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 06.08.2012 10:09
podobają mi się!
Amellia 07.05.2012 20:25
fajne
Betka 06.05.2012 19:01
bardzo mi się podoba;)
Anna69 04.05.2012 08:29
Pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak