Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka zielono-czerwona

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 2
Szczypiorek cienki 1
jogurt naturalny 4 łyżki
sól do smaku
Papryka ostra mielona Prymat do smaku
oregano do smaku
pieprz do smaku
rzodkiewka 3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka zielono-czerwona

Warzywa płuczemy i osuszamy. Szczypiorek drobno siekamy i lekko soli, pozostawiamy na 15minut. W tym czasie w większą kostkę kroimy pomidory a w mniejszą rzodkiewkę. Wszystkie warzywa łączymy, dodajemy jogurt naturalny. Na koniec do smaku doprawiamy pieprzem, papryką ostrą i dodajemy oregano. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 09.07.2012 10:46
super
pierniczkowo 04.05.2012 10:01
super, w sam raz na wiosnę:)
Andysz 04.05.2012 06:26
eztra!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak