Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Typowo wiosenna mizeria

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórki 2
cebula 0,5
rzodkiewki pęczek 1
szczypior
koperek
śmietana
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Typowo wiosenna mizeria

Kroki postępowania

1
Typowo wiosenna mizeria zagosciła w mym domu, jedynie ogórki pochodzą ze sklepu, reszta warzyw rosnie już w moim ogrodzie
Krok 1 - Typowo wiosenna mizeria foto
2
Obrane ogórki kroimy w plasterki, umyte rzodkiewki w bardzo cienkie talarki,
Krok 2 - Typowo wiosenna mizeria foto
3
umyty szczypiorek i koperek siekamy i dodajemy
Krok 3 - Typowo wiosenna mizeria foto
4
Pół małej cebulki kroimy w niewielkie piórka, dodajemy śmietanę wedle potrzeby, sól oraz pieprz do smaku i mieszamy.
Krok 4 - Typowo wiosenna mizeria foto
5
Podajemy do obiadu
Krok 5 - Typowo wiosenna mizeria foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 05.10.2013 12:48
byle do wiosny!
Ewa6274879 03.05.2012 21:58
pychotka do obiadu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak