Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pudding z brzoskwini

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie 4
bita śmietana
płatki migdałowe 10 dag
likier brzoskiwiniowy 10 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Pudding z brzoskwini

Brzoskwinie umyć ,obrać , wydrążyć z pestek , pół brzoskwini odkroić a resztę zmiksować na gładką masę w blenderze dodając 10 ml likieru brzoskwiniowego . Mus z brzoskwiń wylać do miseczki i udekorować na wierzchu bitą śmietaną , połówkę brzoskwini pokroić w kostkę posypać na bitą śmietanę . Posypać płatkami migdałów . Pudding schłodzić w lodówce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 16.07.2012 16:26
Dobry budyń.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak