Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZIELONA POKUSA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

awokado 1 szt
serek śmietankowy 3 łyżki
koper
sok z cytryny do smaku
ząbek czosnku 1 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ZIELONA POKUSA

Awokado obrać ze skórki i wyjąć pestkę. Tak przygotowany owoc połączyć z serkiem, sokiem z cytryny, posiekanym koperkiem i pokrojonym drobno ząbkiem czosnku. Do wymieszanych składników dodać oleju kukurydzianego i szczyptę soli. Przygotowaną pastę podawać na ciepłych tostach z serem, przyrządzonych w tradycyjny sposób

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 02.05.2012 14:24
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak