Przepis i sposób przygotowania na: Zielona przekąska
Kroki postępowania
Na oliwie usmażyć cebule, dodać groszek, posolić i dusić ok.12 minut. Następnie zmiksować i połączyć z jajkami, ricotta i parmezanem.
Spód: | |
masło | 100 g |
mąka | 200 g |
woda | 70 ml |
sól | |
Nadzienie: | |
cebula | 1 szt |
groszek mrożony | 800 g |
ricotta | 200 g |
jajko | 2 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
parmezan starty | 150 g |
szynka | 150 g |
Szafran nitki Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: